Fészbúkra fel!
2014. május 28. írta: pandava

Fészbúkra fel!

Gondolom mindenkinek feltűnt, nemrégiben megváltoztatták az index kinézetét. Nem tudom Te hogy vagy vele, de nekem nem tetszik ez az új design, ráadásul a blog szempontjából fontos „blogketrecet” is megszüntették, ahová korábban a kiemelt blogbejegyzések kerültek. Helyette létrehoztak a főlap közepe-alja felé egy nagyobb blog-mezőt, ahová ugyan könnyebb bekerülni, ellenben kisebb olvasottságot hoz.

Ami azért egy blog életében fontos.

Szóval engedve a modern közösségi média szavának, létrehoztam e blog facebook oldalát, amelyen keresztül talán közvetlenebb interakcióra is adódik lehetőség, és persze könnyen lehet értesülni az új bejegyzésekről – amennyiben érdekel.

(Irónia ON.) Like-ra, követésre kérek hát mindenkit, hiszen a kihívás kolosszális. Utólérni, akár csak megközelíteni a hasonló témában versenyző blogokat (Az áram ára, Energiagorilla, stb.) legalább olyan nehéznek tűnik, mint a jelenlegi ellenzéknek a kormány leváltása.:-) Csatlakozz hát a küzdelemhez! Mutassuk meg, hogy a Megújulók-másként is van olyan jó like vadász, mint a többiek!:)

 

Köszönöm!:)

A bejegyzés trackback címe:

https://megujulok-maskent.blog.hu/api/trackback/id/tr216223788

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása